Digibirds

De nieuwe rage van dit jaar is het digibird vogeltje, het is het interactieve vogeltje wat allerlei verschillende liedjes kan zingen, tjilpen en fluiten en komt helemaal tot leven in de palm van je hand. Het Digibird vogeltje kan wel tot 24 liedjes zingen en worden geactiveerd als je naar het vogeltje toe fluit. Het is de rage die je nu ook op televisie voorbij ziet komen en je hebt vele verschillende Digibirds met elk hun eigen kleur en naam. Denk hierbij aan Twinkle, Legacy, Sunrice en o.a. Bella en op het moment van schrijven zijn er in totaal 12 verschillende Digibirds verkrijgbaar.

Digibirds voor peuters

De kleine vogeltjes zijn ontworpen voor de kleine kinderen en de advies leeftijd is van 3 tot ongeveer 8 jaar, jongere kinderen kunnen ook wel spelen met de vogeltjes maar de interactie tussen een digibird en kind is toch wel het leukst als je kind zelf al een beetje kan fluiten. Kan uw kind nog niet fluiten dan is dit geen probleem want hier is over nagedacht, want bij een digibird krijgt u ook een magische fluitring voor degene die nog niet zelf kunnen fluiten.

Het leuke is ook als u meerdere Digibirds in huis heeft gehaald dat ze gezellig met zijn allen gaan fluiten, hierdoor kan het een gezellige boel worden wat kinderen fantastisch vinden.

Apps en andere merchandise

Rondom de digibirds is er ook veel anders verkrijgbaar, denk hierbij aan apps voor op uw Ios en Android apparaat, deze apps zijn gemaakt om leuke feitjes en weetjes over de vogeltje te weten te komen en ook zijn er verborgen liedjes terug te luisteren. Verder zijn er diverse minigames te spelen waardoor uw kind zowel met de digibird zelf urenlang zichzelf kan vermaken en d.m.v. de app op nieuwe leuke ideeën kan komen.

Digibird kopen

De Digibirds zijn praktisch bij alle speelgoedwinkels te koop en voor de prijs hoeft u het niet te laten u heeft ze namelijk al voor onder de 10,-. Als u op de nu kopen knop onderaan deze pagina klikt komt u automatisch bij onze partner zijn website waar u deze leuke speeltjes heel voordelig kan aanschaffen. U kunt daarbij voor de losse vogeltjes kiezen, maar ook voor een Digibird met kooi. Kortom het is een leuk stukje speelgoed waarbij uw kind zich urenlang mee kan vermaken.

Digibirds

vanaf 9.95
Digibirds
7.4

Vernieuwend

8/10

  Herhalingswaarde

  8/10

   Levensduur

   7/10

    Zelfstandig spelen

    8/10

     Meerdere spelers

     8/10

      Pros

      • Kinderen leren goed fluiten
      • Veel opties mogelijk
      • Jonge kinderen vinden het fantastisch

      Cons

      • Toch wel breekbaar voor echt jonge kinderen
      • Het fluiten kan vooral voor volwassenen irritant worden 😉

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *