Electro original

Wie kent het nou niet, het spel Electro? Het is een leuk en leerzaam spel voor jonge kinderen en ondanks dat je er inmiddels al veel varianten van hebt is de Electro Original toch nog steeds goed. Je kind leert namelijk spelenderwijs verbanden te leggen tussen verschillende onderdelen.

Eindeloos vermaak

In het kort krijg je met het spel Electro een kaart voor je neus waarbij je met 2 pennetjes de verbanden moet leggen tussen 2 plaatjes. Als het goed is gaan de lampjes branden en als het fout is niets. Het spel is hierom over het algemeen pas geschikt vanaf 4 jaar aangezien je de behendigheid moet hebben om 2 pennetjes op verschillende punten te leggen, en het verband kunnen ontdekken. Voor jongere kinderen is het wel leuk om er alvast mee te beginnen, maar daar is begeleiding wel een must bij.

Vernieuwd maar toch origineel

Zoals de titel al zegt is Electro original gebleven bij zijn roots, maar stiekem is er wel veel vernieuwd waardoor hij kwalitatief toch een stuk sterker aanvoelt en ook de hoeveelheid kaarten die standaard meegeleverd worden is gewoon goed te noemen. Daarom het concept is hetzelfde gebleven en de verbeteringen zijn allemaal uitstekend te noemen dus met het spel Electro original haalt u een spel in huis wat leerzaam en uitdagend is voor uw kind en u zult hier zeker in onze ogen geen miskoop aan doen.

Electro original

Electro original
8.1

Uitdagend

8/10

  Kwaliteit

  8/10

   Houdt je lang bezig

   9/10

    Leerzaam

    8/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Oud en vertrouwd
      • Lang speelplezier
      • Veel kaarten standaard meegeleverd

      Cons

      • Materiaal is kwetsbaar voor jonge kinderen

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *