Nijntje verstoppertje spelen

Een spelletje van Nijntje is altijd een succes zou je zeggen, en bij dit spelletje is dit zeker het geval. Nijntje verstoppertje spelen is namelijk als best getest in 2012 als het beste kinderspelletje. En nog steeds is het natuurlijk gegarandeerd veel spel plezier voor de kleine kinderen. Want verstoppertje is leuk om te doen, Nijntje is leuk en dit gecombineerd in 1 spel is natuurlijk helemaal fantastisch voor uw dreumes/peuter.

Leerzaam en uitdagend

Het spelletje gaat erom dat uw kind op zoek gaat naar het Nijntje figuur zoals de titel al zegt: Nijntje verstoppertje spelen. Nadat er 2 batterijen in gegaan zijn en je hem aan zet gaat het Nijntje figuurtje om de 10 seconden een geluidje maken, hierdoor wordt u kind getriggerd om op zoek te gaan, wat ze vol enthousiasme gaan doen. Het hele huis word op zijn kop gezet om Nijntje te vinden en hoe meer uw kind het spelletje gespeeld heeft hoe uitdagender de verstop plekken natuurlijk gaan worden.

Nijntje verstoppertje spelen is voor jonge kinderen

Dat is wel iets wat onze ervaring is, voor kinderen vanaf een jaar of 1,5 (afhankelijk per kind) is het spelletje Nijntje verstoppertje spelen leuk om te doen, maar je merkt als je kind 4 jaar of ouder is dat de fun bij oudere kinderen snel weg is, omdat het (te) makkelijk is om Nijntje terug te vinden.

Nijntje verstoppertje spelen

Nijntje verstoppertje spelen
8.1

Uitdagend

8/10

  Kwaliteit

  9/10

   Houdt je lang bezig

   8/10

    Leerzaam

    8/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Lang speelplezier voor je kleine
      • Uitdagend voor u kind om Nijntje te vinden

      Cons

      • Voor oudere kinderen snel te makkelijk

      Dit vind je misschien ook leuk...

      1 reactie

      1. admin schreef:

       Uitdagend

       4

       Kwaliteit

       10

       Houdt je lang bezig

       6.3

       Leuk voor jonge kinderen

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *