Pinypon

Wat tegenwoordig helemaal hip is zijn de poppetjes van Pinypon. In deze korte review proberen we eens te kijken wat Pinypon nou eigenlijk is. Je kan er namelijk steeds meer figuren, huisjes en accessoires voor kopen.

Pinypon voor de kleintjes

Ze richten zich voornamelijk op de jonge doelgroep en dan met name op de meisjes, je kan namelijk je Pinypon helemaal aankleden en stylen zoals je kleine zelf wilt. Het is namelijk een poppetje welke uit verschillende onderdelen bestaat, namelijk een pruik, hoofd, bovenlichaam en onderlichaam. Deze zijn stuk voor stuk onderling uitwisselbaar waardoor je eindeloos kan gaan combineren zodra je aardig wat poppetjes bij elkaar verzameld hebt. Tevens kan je je Pinypon poppetjes verder nog aankleden met allerlei accessoires zoals een ketting, handtasje etc. Kortom het zijn eigenlijk kleine mini barbies alleen dan net wat anders en echt bedoeld voor de leeftijdsdoelgroep van 2-4 jaar, alleen is dit wel zo?

Pinypon niet helemaal voor de kleintjes

Onze ervaring is dat de Pinypon poppetjes zelf inderdaad ideaal zijn voor de kleine kinderen, maar het is wel zaak om de accessoires die erbij zitten apart te leggen voor uw 2 jarige kind. Hier lijkt aan de ene kant niet zoveel aandacht aan gegeven te zijn voor de doelgroep waar ze zich op richten, want voor de 2 en misschien ook wel de 3 jarige zijn de accessoires gewoonweg te klein, kinderen van 2 stoppen namelijk nogal veel in de mond wat hierdoor gevaarlijk kan zijn en kinderen van 3 zijn misschien al wel uit deze fase maar raken deze accessoires voor de Pinypon’s snel kwijt.

Pinypon aan te raden?

Als u uw kind een leuk stuk speelgoed wil geven waar ze hun creativiteit in kwijt kunnen en lekker rollenspelletjes kunnen spelen is de Pinypon zeker aan te raden. Bij jongere kinderen moet u wel goed op letten wat u ze geeft, maar de poppetjes zelf zijn goed te gebruiken naar onze mening. Kortom een leuk stuk speelgoed voor een niet al te hoge prijs.

Pinypon

Vanaf 13.99
Pinypon
8.1

Uitdagend

8/10

  Kwaliteit

  8/10

   Houdt je lang bezig

   9/10

    Creativiteit

    8/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Lang speelplezier
      • Leerzaam
      • Creativiteit kan je kind hier helemaal kwijt

      Cons

      • Accessoires zijn wel klein

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *