Poepie Knor

Heeft u al eens van het spel Poepie Knor gehoord? Het is een spel welke speciaal gemaakt is voor de kleinere kinderen om ze de begrippen van een spel spelen bij te brengen, en dit op een leuke educatieve en toch komische manier probeert te bereiken. Poepie Knor is een spel van spelfabrikant Jumbo die hiermee naar ons idee een leuk spel op de markt hebben gebracht.

Spel voor jonge spelers

Poepie Knor is een spel zoals gezegd wat gericht is op de jongere spelers vanaf een leeftijd van ongeveer 3 jaar onder begeleiding natuurlijk. Het doel van het spel is om allerlei opdrachten uit te voeren, dit doe je aan de hand van het geluid van het ronddraaiende varken, als deze uitgedraaid is maakt hij een geluid en kan er een opdracht uitgevoerd worden, maar ojee als hij een scheet laat dan raak je een kaartje kwijt. Wat het leuke aan dit spel voor kinderen is natuurlijk de geluiden (en vooral de scheten) en de benamingen, want kinderen rond de leeftijd van 3 a 4 jaar vinden poepie en scheten geweldig en liggen al dubbel bij het horen hiervan, laat staan het uitspreken 🙂

Kortom het is een leuk en verslavend spelletje welke voor jonge kinderen ook heel leerzaam is omdat ze verbanden moeten gaan leggen tussen geluiden en wat ze dan vervolgens moeten doen, zeker een aanrader voor als u jonge kinderen heeft.

Poepie knor

Vanaf -17,
Poepie knor
8.2

Uitdagend

9/10

  Kwaliteit

  8/10

   Houdt je lang bezig

   8/10

    Meerdere spelers

    8/10

     Herhalingsfactor

     9/10

      Pros

      • Lang speelplezier
      • Leerzaam

      Cons

      • Batterijen snel leeg

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *