Pokemon Go – Ik ga meedoen

Inmiddels al ruim 3 weken beschikbaar en ik ga nu ook eindelijk over op Pokemon Go. Het is alweer een tijd geleden dat ik wat artikelen op mijn blog heb gepost, en dat komt eigenlijk puur omdat ik geen tijd had om hier wat spannends op te zetten, maar nu ga ik daar verandering in brengen. Ik ga op speelblog mijn ervaring met diverse games posten, handige tips geven en nuttige links om snel aan de slag te kunnen gaan met allerlei speelgoed, games en meer voor kinderen en volwassenen. Nu als allereerste wil ik aan de slag gaan met Pokemon Go.

Waarom Pokemon Go

Eigenlijk heel simpel. Jaren geleden in het gameboy tijdperk heb ik diverse Pokemon spelletjes gespeeld en vond ik het fantastisch om alle Pokemon te vinden, te trainen en battles aan te gaan. Ik was toen een jaar of 10 oud en de helft van de Engelse teksten snapte ik niet, maar ik ging gewoon door en spelenderwijs kwam ik een heel eind totdat ik ze echt uitspeelde. Nu tig jaar verder is Pokemon Go uitgekomen, en als oud Pokemon verslaafde heb ik het lang links laten liggen. Misschien wel te lang, want vele collega’s spelen het al vanaf het begin, en ik merkte aan mezelf dat het toch kriebelde om het te gaan spelen, en eerlijk gezegd heb ik 1,5 week geleden Pokemon Go dan ook al ge├»nstalleerd en voorzichtig gespeeld. Alleen veel verder dan een aantal keer het spel op te starten, een beetje rondkijken en wat functies proberen was ik nog niet gekomen, alleen dat gaat nu veranderen.

Informatie over Pokemon Go verzamelen

Afgelopen zaterdag ben ik dan ook echt begonnen met Pokemons actief te vangen, en ik moet zeggen het gaat niet slecht. Het is zoals vele lezers al wel zullen weten, stiekem erg verslavend om waar je ook bent even rond te gaan kijken. Ik zit nu inmiddels op lvl 9 en heb al een strategie om binnen een dag 6 levels omhoog te gaan. Hoe ik dit in een dag gedaan heb, en hoe dit sneller kan vind je in het volgende artikel: Snel naar level 10 met Pokemon Go.

Vele artikelen met mijn ervaring zullen daarom de komende tijd hier op Speelblog.nl te vinden zijn. Gedeeltelijk met mijn eigen ervaring met het spel Pokemon Go, maar ook met allerlei tips die ik verder op het internet gevonden heb.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *