Pokemon Go hype is over?

Ik was zoals je misschien al gelezen hebt enthousiast van start gegaan met Pokemon Go en wilde met alle informatie die ik verzamelde iets gaan doen. Helaas ben ik inmiddels alweer afgehaakt want na een tijdje begon bij mij de verveling een beetje toe te slaan. Inmiddels ben ik lvl 18 en heb al vele soorten Pokemons gevangen, alleen of ik ben gewoon geen die hard Pokemon fan, of het is gewoon op een gegeven moment saai aan het worden.

Als ik het nieuws zo om mij heen hoor is dit bij de meeste mensen wel het geval. Natuurlijk hebben we aan de stranden en met name bij Kijkduin blijkbaar nog hele groepen fanatiek Pokemon Go spelers, maar als ik in de straten kijk zie ik nog maar zelden rare capriolen van mensen die Pokemon Go aan het spelen zijn. Tevens is de hype in de stores ook aan het afnemen bij zowel Apple als Google, maar dat neemt niet weg dat Pokemon Go tot nu toe een regelrechte hit is geweest met maar liefst 500 miljoen downloads!!!!

Wat vinden jullie?

Moet ik toch weer Pokemon Go opstarten en met de nieuwste updates gaan spelen, of is het inderdaad zoals ik het omschrijf. Een leuk vernieuwend spel, maar als je het 2 weken enigzins fanatiek gespeeld hebt dan is de grootste lol er wel vanaf?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *