Rara wat ben ik

wat-ben-ikWie ben ik, wat ben ik?? Raad eens…. Wie kent deze spelletjes niet en ze bestaan nog steeds en tegenwoordig is het alleen maar luxer geworden met 2 mooie hoofdbanden waar je het kaartje op kan zetten als je aan de beurt bent. Het is en blijft een leuk gezelschapsspel wat zeker voor kinderen uren vermaak kan geven, maar ook voor de ouderen onder ons blijft dit een gezellig spel.

Het spel Rara wat ben ik wordt standaard verkocht met 72 kaartjes om te raden, maar u kunt natuurlijk ook zelf kaartjes bijmaken of online nog bijkopen bij Clown games. Een echte aanrader om ’s avonds met uw kind te spelen, want het is nog leerzaam ook.

Rara wat ben ik in het kort

Het spel gaat in het kort om het raden van het kaartje wat op jou hoofd zit. Hierbij heb je 30 seconden de tijd om tot een conclusie te komen. Een leuk en vermakelijk spel om met jonge kinderen te spelen, maar ook nog steeds leuk voor volwassene. De standaard kaartjes die meegeleverd worden zijn voornamelijk voor jonge kinderen gemaakt, maar doordat het je natuurlijk vrij staat om ook zelf kaartjes te maken kan je hier een hele marathon in houden.

Het spel is leerzaam en je kan er lang mee bezig zijn. Als je met een grotere groep gaat spelen is het wel aan te raden om meerdere kaartjes te hebben dan degene die meegeleverd worden aangezien de 72 kaartjes er dan wel snel doorheen zijn. Kortom een leuk spel

Rara wat ben ik

14,99
Rara wat ben ik
7.9

Uitdagend

8/10

  Kwaliteit

  7/10

   Houdt je lang bezig

   8/10

    Meerdere spelers

    9/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Gezellig met meerdere spelers
      • Leuke omschrijvingen
      • Grappig

      Cons

      • Kwetsbare bandjes
      • Zouden meer kaartjes bij mogen zitten standaard

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *