Regenwormen

Een vermakelijk en simpel spelletjes is het spel Regenwormen van 999 games. Het is een dobbelspel waarbij het doel is om zoveel mogelijk regenwormen te verzamelen. Het klinkt als een simpel spel zonder diepgang, maar niets is minder waar want naast natuurlijk wel een dosis geluk moet je op een gegeven moment toch ook je tegenstanders het leven moeilijker gaan maken om tot winst te komen.

Familiespel ten top

Met het spel Regenwormen haalt u een leuk familiespel in huis wat voor uren vermaak kan zorgen. Het spel kan je spelen van 2 spelers, maar meer is leuker en dit kan wel t/m 7 spelers en zorgt dan ook voor een leuk avondje vermaak.

Regenworm in het kort

Het spel begint met alle regenwormen in het midden met daarbij horende waardes, je moet de waarde van een regenworm met de dobbelstenen gooien voordat je deze mag pakken, je mag hierbij meerdere keren gooien alleen je moet steeds 1 cijfer apart houden. Dus je gooit bijvoorbeeld 3 zessen en nog wat anders dan leg je de 3 zessen apart en mag je nog een keer gooien, gooi je echter weer een 6 erbij dan mag je deze echter niet meer gebruiken. Je mag door blijven gooien totdat je vast loopt dan is je beurt over, of totdat je een totaal score hebt dat je een regenworm kan pakken uit het midden.

Het leuke van Regenwormen is ook dat je niet alleen een worm uit het midden kan pakken, maar ook die van je tegenstanders als je score exact het aantal punten is als bij een regenworm die een van je tegenstanders heeft open liggen.

Regenwormen kopen of niet?

Hou je van een gezellig avondje dobbelen met daarbij een spel waar wat meer uitdaging in zit dan zit het met het spel regenwormen wel goed. Wij kunnen ons daar prima avondjes mee vermaken en met een gemiddelde duur van zo’n 20-30 minuten per ronde is het ook leuk om zo even tussendoor te doen. Ik zou zeggen dat het zeker een aanrader is!

Regenwormen

14,99
Regenwormen
8.1

Uitdagend

8/10

  Kwaliteit

  9/10

   Houdt je lang bezig

   9/10

    Meerdere spelers

    8/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Verrassend vermakelijk
      • Lang speelplezier
      • Grappig en frustrerend

      Cons

      • Toch wel een dosis geluk nodig

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *