Speelblog

Welkom op de website van Speelblog.

Wij zijn een website waar u van alles terug kunt lezen op het gebied van speelgoed, spelletjes en nog veel meer. Zeker met de komende tijd de drukke feestdagen hopen we dat u wat aan onze website heeft, want alle speelgoed en spelletjes die u op onze website terugvind zijn voorzien van een review optie en de bedoeling is dat u aan de hand van deze reviews makkelijk terug kunt lezen of datgene wat u zoekt ook echt datgene is wat u nodig heeft.

Reviews bordspellen en andere spellen

Wij zijn deze blog begonnen omdat we zelf tegen het feit aanliepen dat er vele speelgoed websites zijn die stunten om een zo goedkoop mogelijk assortiment neer te zetten, maar waar het aan ontbreekt is een duidelijke omschrijving voor welke doelgroep het is. Wij zijn er namelijk achter gekomen dat bijvoorbeeld sommige spellen van 6 jaar of ouder perfect te spelen zijn door jongere kinderen, maar soms ook andersom.

Tevens zijn de tijden dat je met een spel bezig kunt zijn ook nogal willekeurig, natuurlijk zijn het richttijden maar wij zouden het in het verleden fijn gevonden hebben als we ergens een review makkelijk terug konden lezen van andere mensen die hier ervaring mee hebben.

Wat kunt u van ons verwachten?

Op dit moment zijn we druk bezig om allerlei speelgoed en bordspellen in 1x op onze website te zetten, van daaruit heeft iedereen al de mogelijkheid om een reactie te plaatsen met een review, tevens zullen wij zoveel mogelijk spellen voorzien van een review zodat u hopelijk nog voor de feestdagen gebruik kunt maken van onze website voor een duidelijke ervaring van diverse spellen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *