Stef stuntpiloot

Een leuk gezelschapsspel is het spel Stef stuntpiloot. Het is een spel die je als volwassene niet snel zou kopen omdat het er uitziet als een spelletje voor kleuters, maar niets is minder waar. Door de spanning van het spel en de behendigheid om ervoor te zorgen dat het vliegtuig jou kippen niet meeneemt, maar juist die van de tegenstander is het een heel uitdagend spelletje en hij duurt ook niet te lang.

Waar gaat het om?

In het spel Stef stuntpiloot is het de bedoeling dat je het vliegtuig van Stef, welke aan een lange arm bevestigd is en rondjes draait over jou kippenhok heen wipt. Mocht dit niet lukken dan raak je je kippen zo goed als zeker kwijt dus terwijl het vliegtuigje ronddraait moet je hem steeds op tijd omhoog wippen. Dit kan op de verdedigende manier zodat je niets kwijt raakt, maar je kan Stef stuntpiloot ook zo wippen dat je tegenstander goed zijn best moet doen om ervoor te zorgen dat hij zijn kippen niet kwijt raakt. Kortom van tijd tot tijd een stressvol spelletje vol met spanning en vermaak.

Hoeveel spelers?

Wij hebben het spel met 2 spelers en met 4 spelers gedaan en allebei is leuk om te doen alleen met 4 spelers is het wel een stuk spannender omdat het een stuk chaotischer wordt. Het spel kan in totaal met 4 spelers max gespeeld worden, maar ook met 2 of 3 spelers.

Stef stuntpiloot

14,99
Stef stuntpiloot
7.9

Uitdagend

9/10

  Kwaliteit

  7/10

   Houdt je lang bezig

   8/10

    Meerdere spelers

    8/10

     Herhalingsfactor

     8/10

      Pros

      • Gezellig met meerdere spelers
      • Spannend om te doen
      • Grappig

      Cons

      • Snel door zijn batterijen heen
      • Veel (kleine) onderdelen

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *