Super sand kasteel

Kinderen zijn over het algemeen helemaal gek van het spelen met zand, alleen binnen spelen met zand worden de meeste ouders niet echt gelukkig van. Daar hebben de bedenkers van Castle wat op bedacht, namelijk Super sand. Het is een soort zand wat niet de rotzooi geeft die echt zand met zich meebrengt, maar wel de mogelijkheden heeft van zand. Dit is eigenlijk de oplossing voor veel ouders in de wintermaanden, je kind kan namelijk lekker met zand spelen in de huiskamer en je hebt er eigenlijk geen rotzooi van.

super-sandWat is super sand dan?

Het super sand is een kunstmatig gecreëerde zandachtig spul, het is niet zo los als gewoon zand wat er dus voor zorgt dat het niet veel troep geeft, maar het is ook geen kleiachtige structuur. Het is eigenlijk een compleet nieuwe creatie wat wel de eigenschappen heeft van zand, zo ook met deze super sand kasteel zet. Je krijgt er namelijk allerlei figuren bij om je zandkasteel te maken, en het lijkt net op echt zand. Het voordeel van deze super sand is ook dat het niet uitdroogt wat bijvoorbeeld wel het geval is bij de meeste klei.

Ervaringen met super sand

Onze ervaring met super sand is eigenlijk louter positief en we vinden het eigenlijk ook niet meer dan terecht dat dit speelgoed genomineerd is voor speelgoed van het jaar! Je hebt namelijk blije kinderen in huis die hun creativiteit kwijt kunnen en hierdoor urenlang bezig zijn met het zand. Van zandtaartjes t/m zandkastelen ze kunnen het allemaal maken en het geeft bijna geen rotzooi, ik zeg bijna want uiteindelijk heb je net zoals met klei toch stukjes die blijven rondslingeren, maar naar verhouding valt het allemaal wel mee.

Het super sand is speciaal gemaakt voor kinderen rond de leeftijd van de kleuterklas en heeft ook als advies leeftijd 4-5 jaar meegekregen, onze ervaring is dat een peuter van rond de 3 jaar hier natuurlijk ook al prima mee uit de voeten kan, je moet er als ouder wel bij blijven maar dat is met kinderen rond deze leeftijd vaak toch wel het geval als ze gaan knutselen e.d. Kortom super sand is wat ons betreft een super uitvinding en de prijs valt ook reuze mee, ideaal om als cadeau te geven rond de feestdagen of natuurlijk gewoon met de verjaardag van uw kind.

Super sand - Kasteel

Super sand - Kasteel
8.4

Vernieuwend

10/10

  Herhalingswaarde

  9/10

   Levensduur

   8/10

    Zelfstandig spelen

    9/10

     Meerdere spelers

     7/10

      Pros

      • Verrassend vernieuwend speelgoed
      • Ideaal om tijdens de winterperiode toch uw kind te vermaken
      • Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt

      Cons

      Dit vind je misschien ook leuk...

      Geef een antwoord

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *